Kenya
Door: jetenwillem
Blijf op de hoogte en volg jet en willem
09 December 2010 | Kenia, Maralal
Overigens heb ik in Ethiopie mijn eerste bekeuring afgekocht. Bij louter toeval kwam een agent er achter dan een remlicht het niet deed. Hoe we dat konden oplossen?? 100 Birr was genoeg, een equivalent voor 4 euro.
10 December 2010 - 21:47
Hanka:
Heb even een gezellig weekendje met patricia achter de rug.
In Ierland wisten ze niet wat ijzel was. SPANNEND. ZO kun je ook wat in Europa mee maken.
Lees je verhalen graag. Blijf schrijven. liefs -
10 December 2010 - 22:10
Willem Van B.:
ha die Willem,
fijn weer een bericht van je te ontvangen.jouw satelliettelefoon werkt,maar viel wel uit.kort bericht,maar goed bericht heb ik begrepen.
beter dan nooit een bericht zoals ruim 20 jaar geleden op die fiets door west en centraal Africa.dat was voor mij wel andere koek.
Heb onlangs een broek,een soort luier als het ware,van een pigmee uit de Centraal Afrikaanse Republiek aangeschaft.Gemaakt van geplette boomschors en met houtskool aangebracht ornament.
Kijk in Kenia en vooral in Tanzania naar medicijnflesjes gemaakt van ingesnoerde kalabas.
Ben benieuwd of ze op het platteland nog worden gebruikt.
Wens jou ook namens Patricia een goede en veilige reis toe.
Liefs en tot de volgende keer.
willem. -
11 December 2010 - 21:42
Jan Van Beest :
Hoi Willempje,
Van ouwe Willem hoorde ik dat Jet zich in Kenia weer bij jouw zal voegen. Dat zal dan wel fijn zijn denk ik zo! Gelukkig gaat het goed met je wereldreis. Elly en ik hadden je al een E-mail gestuurd maar waarschijnlijk naar je provider. Dat lees je dan later wel een keer. Het was toch maar een flauwe kul verhaal over koning winter. We hopen dat alles goed zal verlopen en zien opnieuw halsreikend uit naar nieuwe vehalen verlucht met mooie en interessante foto's. Nou globetrotters jullie krijgen van ons de hartelijke groeten en bedankt voor de foto's.
Elly en Jan. -
13 December 2010 - 13:34
Vincent En Karin:
Ha Willem,
Dus je bent inmiddels ook in Kenia aangekomen! Wij zijn voor nu alvast door naar Uganda, mijn vriendin opzoeken, maar we komen je in Tanzania of Kenia vast nog wel ergens tegen de komende maand.
Karin en Vincent -
13 December 2010 - 17:54
Geke Geurts:
Hallo Willem,
Wat een reis ,fijn zo een weg van 250 km lang.
Ik heb weinig nieuws.
Het is ijskoud in Nederland maar dat heb je vast al gehoord.
Er komt nu weer een koude front aan met overdag -4 en 'snachts -8 en tussen door ook nog sneeuw.
Heeft ook zijn charme alleen vervoeren is lastig.
Veel succes verder en blijf schrijven.
Hoie,
Ook groeten van Anita & Tim
Geke -
13 December 2010 - 18:20
Peet:
Ha die Willem!
Leuk je verhalen te lezen...en je foto's te zien...krijgen wij en de kids een beetje een idee hoe het daar is.
Natuurlijk hoor ik ook veel verhalen van Mariet...dus leef helemaal mee.
Bijnnnnaaaa is het zover en komt ze weer naar je toe!
Dikke kus van ons allemaalxxx -
16 December 2010 - 22:44
Godfried:
Hola Willem,
prachtige plaatjes, begin een beetje jaloers te worden. Zo vrij als een vogel in dat geweldige landschap! Geniet ervan, blijf schrijven en alvast een zonnige Kerst. Groeten, Godfried