Alhamdulilai!
Door: jetenwillem
Blijf op de hoogte en volg jet en willem
21 Oktober 2010 | Egypte, Luxor
Genoeg woestijn voorlopig, het was oogverblindend mooi maar nauwelijks te harden.
We zitten hier op DE overland plek van Luxor, Rezeiky Camp, de indische eigenaar doet dit werk al 20 jaar dus weet alles van het reilen en zeilen. Hij klaagt dat de overlanders nog steeds met de boot moeten naar Soedan, er ligt namelijk gewoon een goede geasfalteerde weg maar de Egygtptische overheid wil dat iedereen de boot pakt, en de prijzen zijn niet mis (vandaar waarschijnlijk).
Goed we uploaden wat foto's op en zullen de komende dagen wat tempels en valleien gaan bezichtigen.
PS collega's RIBW alles ok daar? Alles volgens plan P
22 Oktober 2010 - 14:58
Jochem:
Ola!
Alleen maar munt of appel in de tabak doen he??? Niks anders. ;o)
Ik heb Uli uit Sudan gesproken en gezegd dat je over aantal weken in Sudan bent! Wie weet kent hij iemand die een stuk met je mee wilt? Tips heeft etc...
Gr Jochem -
22 Oktober 2010 - 21:11
Heidie:
Hee hallo, ik was de link kwijt! maar man man wat ben ik jaloers!
Helemaal top ziet het eruit.
Geniet ervan, dikke kus heidie -
22 Oktober 2010 - 21:12
Heidie:
Wie van jullie werkt bij het ribw???? En dus een collega van mij haha
Kus Heidie -
23 Oktober 2010 - 10:57
GERRIE:
IK BEN VADER VAN ANITA LEUK RIESVERSLAG IK VOLG JULLIE VERHALEN WEL.WIJ VAREN VAN DRACHTEN NAAR MAASTRICHT LIJKT OOK VACANTIE, PRETTIGE REIS GROETEN VAN GERRIE,ANJA.