Venetie
Door: jetenwillem
Blijf op de hoogte en volg jet en willem
05 Oktober 2010 | Italië, Venetië
zaterdag rond 1900 eindelijk vertokken. het in pakken was toch niet zo makkelijk als ik dacht. mariska kwam ons uit zwaaien samen met onze buren. heel bijzonder en emotioneel.
En dan denk je dat je met de garmin makkelijk een camping kan vinden.. not... een en al afzettingen, omleidingen en dat in het donker. De kaart van duitsland hadden we niet mee. dus we moesten het doen met de agenda van willem met een klein iniminie kaartje van duistland.
uiteindelijk besloten om maar op een rastplatz te gaan overnachten in onze auto. dus meteen ons bed op de "liggende kast" uitgeprobeerd met onze zon werende gordijntjes die ook zo maar verduisterend bleken te werken. Wat heerlijk. niet echt super geslapen maar voor nood is dit niet oncomfortbalel.
Daarna oostenrijk en nu venetie.
jet heeft in duistland gereden en in oostenrijk maar in italie heeft willem het helaas alleen moeten doen. te druk en dan die korte in voeg stroken ( in duistland al kort maar hier nog erger)
Nu staan we dus op een rare camping waar niks is in venetie. we zijn op zoek gegaan naar de plek waar de boot zou vertreken maar niemand weet iets. uit eindelijk via internet gevonden. joe joe wat een luxe.
we slapen heerlijk in de dak tent.
we maken ons alleen zorgen om de auto.. die maakt een raar geluid als je hem staionair laat draaien in zijn vrij. de vraag is nu moeten we de adac er bij halen of gaan we hem in egypte laten onderzoeken. verder rijdt ie super en nergens last van alleen het rare geluid als ie stationair loopt of heel langzaam in zin 1.
Ik hoop dat dit niet erg is.
cya
jet en willem
morgen gondelen in venetie!!!
05 Oktober 2010 - 20:41
Patricia:
Ziet er helemaal cosy uit met die gordijntjes plus bril!
Over de auto: zou niet weten waar je de voorkeur aan zou moeten geven. XX
07 Oktober 2010 - 20:26
John:
Ik vind dat jullie weinig schrijven. Ben heel benieuwd hoever jullie de eerste dag gekomen zijn. Verder dan Groesbeek?
Ik zou voor jullie auto iemand bellen die de auto kent en dan de telefoon naast de motor houden. Meer weet ik ook niet. Veel plezier daar. -
08 Oktober 2010 - 13:33
Chris:
Ziet er goed uit en gezelllig uit. Dit vanuit een zeer gepland en burgerlijk leven (ik krijg al reiskriebels) -
12 Oktober 2010 - 13:45
Claudia:
het Jetje,
hoop dat alles goed verloopt, je krijgt de groeten van iedereen van de komeet natuurlijk, ga zo door zou ik zeggen
Gr Clau -
12 Oktober 2010 - 17:04
Peter Snijders:
En altijd weer meteen een kat in jullie nabijheid. Hoe is het mogelijk! -
12 Oktober 2010 - 20:42
Jochem:
Ik vind dat jullie te veel schrijven! Kssssssst! Jullie zijn weg!
Ziet er goed uit allemaal!
Have fun!
(12-10-10: nog geen baby)